Loading...

Rólunk

Home / Rólunk

Az emlékezés csodajármű, oda is elvihet, ahol még sohasem voltam. Az is meggyökeresedhet az elmémben, amit többször elmeséltek nekem, és arra is emlékezhetem, amit nem éltem át.

Konrád György

Az Antik Budapest egy 4 . generációs családi vállalkozás, mely antik műtárgyak felvásárlásával és értékesítésével foglalkozik. Feladatunk, hogy őrizzük továbbadjuk a múlt értékeit, az antik tárgyak befejezetlen történeteit. Munkánkat szenvedéllyel és szakértelemmel végezzük. Meggyőződésünk, hogy az Antik Budapest az Ön legjobb partnere ha régiségeit eladná.

Különösen fontos számunkra, hogy mind az antik tárgyaikat eladni kívánó, mind pedig a régiséget venni akaró ügyfeleink megbízható partnerként tekintsenek az Antik Budapestre. Éppen ezért nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a ügyfeleink megkeresésére felkészülten, udvariasan és a lehetö leggyorsabban reagáljunk. A kiváló ügyfélélmény érdekében a vásárlási szándékkal érkezöket elegáns, belvárosi üzlethelyiségünkben várjuk, a Boscolo Hotel patinás épületében. Akár eladna, akár vásárolna régiséget, az Antik Budapest, több generáció odaadó munkáján keresztül fölhalmozott szakértelme az Ön rendelkezésére áll!

Rólunk mondták 1

Családi régiségeink értékesítésének folyamatában végig számíthattam az Antik Budapest szakértelmére, gyorsaságára és segítőkész hozzáállására.

Dr. Varga Zsolt

Miért minket válasszon?

Mert a piacon elérhető legjobb áron vásároljuk fel régiségeit

Mert megkeresésére gyorsan, 24 órán belül válaszolunk

Mert a legjobb készpénzes vételi árat tudjuk adni, amennyiben pénzzé kívánja tenni régiségeit.

Országosan keresünk Magyar Festőművészek alkotásait, KÉSZPÉNZÉRÉT, akár több millió forint értékben is!
A kiszállás minden esetben díjtalan!

Ügyfeleinket átmenetileg csak megbeszélt időpontban tudjuk fogadni üzletünkben, kérjük telefonáljon!